I'

Tunnistatko itsesi? 

 

Olet kiireinen yrittäjä tai vastuussa yrityksesi markkinoinnista! Yrität välittää tärkeän viestin ja tuotemerkkisi asiakkaillesi. Sinun aikasi on paras käyttää antamalla oma asiantuntemus ja intohimo yrityksellesi palvelun tuotteen suhteen. Päivittäin otat mukaan kotiin merkityksen asiakkaittesi kokemuksista, kun he ovat vuorovaikutuksessa kanssasi. 

 

Käytät sosiaalista mediaa ja verkkosivustoasi kommunikoidaksesi mitä tapahtuu, mitä teet ja osoitat tarkalleen, kuinka tuotteesi tuotetaan taitavasti.

 

Kohderyhmäsi ja asiakkaasi ovat sekä kotimaan että kansainvälisiä ihmisiä ja yrityksiä. Tiedetään, että sosiaalisen median luominen ja seuraaminen on hyvin tehokas ja suora tapa tavoittaa nykyiset ja tulevat mahdolliset asiakkaat. Tämä on aikaa vievää! Se voi olla erittäin menestyvä tapa, mutta voi aiheuttaa myös riskejä yrityksellesi. Automaattinen käännös antaa yleisen tunteen siitä, mitä halutaan mitä halutaan sanoa, mutta ymmärtävätkö asiakkaasi täysin mitä haluat viestiä heille? Esimerkiksi, miltä ravintolassa asiakkaasta tuntuisi, jos viikon ruokalistalla oleva annos olisi käännetty väärin kuulostaen inhottavalta? Jäisikö ruoka-annos ostamatta? Tai tekninen tuote, joka on käännetty väärin kuulostaen huonomalta kuin kilpailevan yrityksen tuote? Onko tämmöiselle riskille varaa? 

 

Kuinka voisimme tehdä elämästäsi helpompaa? Kuinka voisimme arvostaa aikaasi? Kuinka voisimme auttaa sinua saamaan viestin selkeästi asiakkaillesi?

 

Henkilökohtaisella palvelulla ResultantPro antaa sinulle vapauden tehdä työtäsi. Sinulta tämä ei vaadi mitään toimenpiteitä. 

 

Aina kun julkaiset jotakin, tiimillämme on sosiaalisen mediasi järjestelmänvalvoja oikeudet sosiaalisessa mediassa, josta näemme jokaisen lähetetyn julkaisun. Me teemme oikeanlaisen käännöksen kohdekielelle ja julkaisemme sen puolestasi. 

 

Alustavasti tuotamme tätä palvelua suomen ja englannin kielen käännöksillä. Tulevaisuudessa tarkoituksena on mahdollistaa käännöstöitä laajemmin muillakin kielillä. 

 

Palvelumme on hyvin edullinen ja tuote voidaan asettaa yrityksesi tarpeitasi vastaavalle tasolle.

.

Y- 2862972-4 ResultantPro Oy

1A, Karankakatu, Kajaani, 87500,Suomi

  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 ResultantPro Oy

Tel: +358 (0)40 744 1783

Sähköposti(Englanniksi)

Sähköposti (Suomeksi)