InvestorPro

1/3
"In investing, what is comfortable is rarely profitable."
Robert Arnott

InvestorPro

"Haluan tutustua ennalta valittuun sijoittajaan tapauksessani"

Oikean sijoittajan löytäminen voi olla kallis prosessi. Käytämme laajaa verkostoamme aktiivisista sijoittajista (Verkostoa joka kattaa laajasti sektoreita ja suhtautumista riskeihin on kertynyt yli 30 vuoden työn tuloksena).

Meillä on todistettuja tuloksia tästä. Luonnollisesti ennen sijoitajan tapaamista, täytyy esitoteutettavuustutkimus olla tehtynä. Koska tämä ei ole meidän ydintoimintaa, voimme esitellä teidät tarvittaessa ammattitaitoisille konsulteille.

Keskitymme löytämään juuri sinulle sopivan sijoittajan.

Tällä tavoin osaamisemme on selkeästi mitattavissa ja voimme taata, että asiakkaan altistuminen ylimääräisille kustannuksille sijoittajan löytämisessä on lähes eliminoitu.

Meidän sijoittajasuhteet ovat yhtiöt, rahastonhoitajat ja useiden eri toimialojen varakkaat yksityishenkilöt, jotka ovat avoimia käyttämään erilaisia tapoja kuten JV:n (yhteishanke), SPV:n (erityisrahoitusyhtiö) joko suoria tai epäsuoria sijoituksia.

1/3
“Real estate cannot be lost or stolen, nor can it be carried away. Purchased with common sense, paid for in full, and managed with reasonable care, it is about the safest investment in the world.”
Franklin D. Roosevelt

Y- 2862972-4 ResultantPro Oy

1A, Karankakatu, Kajaani, 87500,Suomi

  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 ResultantPro Oy

Tel: +358 (0)40 744 1783

Sähköposti(Englanniksi)

Sähköposti (Suomeksi)